online slots malaysia
Stavebný
úrad
Tlačivá
pre občanov
O obci
Evidencia
obyvateľstva
História
obce
Fotogaléria
akcií
Menu
Zber kuchynského odpadu, olejov a tukov
Obec Konská pristúpila od dnešného dňa k zberu kuchynského odpadu, olejov a tukov, čím si splnila povinnosť, ktorá obciam vyplýva zo zákona o odpadoch k 1.6.2021.
Turistická mapa obce a okolia


 
 
Fotogaléria
25.01.2023

Mimoriadny odpočet vodomerov – zmena ceny

 

Liptovská vodárenská spoločnosť, a. s., Liptovský Mikuláš oznamuje svojim odberateľom a producentom, že od dnešného dňa v priebehu mesiaca január 2023 budú vykonané mimoriadne odpočty vodomerov u všetkých odberateľov a producentov v obci z dôvodu zmeny ceny vodného a stočného. Mimoriadne odpočty budú pracovníci Liptovskej vodárenskej spoločnosti vykonávať postupne podľa svojich prevádzkových možností.

Žiadame všetkých občanov, aby počas odpočtov sprístupnili vodomerné šachty a priestory, v ktorých je umiestnený vodomer a aby odstránili prekážky, ktoré znemožňujú odčítanie vodomeru. Jedná sa hlavne o vyčistenie zasypaných a zatopených šachiet, prípadne o zabezpečenie domácich zvierat proti napadnutiu pracovníkov Liptovskej vodárenskej spoločnosti.

        

Stav vodomeru môžete nahlásiť aj elektronickým formulárom umiestneným na webovom sídle Liptovskej vodárenskej spoločnosti, prípadne telefonicky na číslo telefónu 5437 754 alebo na bezplatnej linke 0800 162 334.

 

 

       Bližšie informácie Vám poskytnú pracovníci LVS, a.s. osobne alebo telefonicky

Kontakt
Konská 244 ,032 04
obeckonskalm@gmail.com
044 / 559 52 42
Letecká prehliadka obce
Konská
MUNIPOLIS - Mobilný rozhlas
konskalm heslo:Obeckonska244
Odber noviniek

Zostaňte v obraze - prihláste sa k odberu newslettera a buďte informovaný o aktuálnych novinkách.

* Odoslaním e-mailovej adresy súhlasíte s odberom noviniek